NOTA INFORMATIVA AMPA NOV-2021

Estimats socis/es:

Vos informem que qui tinga pendent la devolució de la quota de l ́AMPA d ́aquest curs i no se vos haja fet per transferència, podeu passar per Administració de l ́Institut a arreplegar els diners. Pot passar tant l ́alumne/a com la mare, pare o tutor/a legal.

————————————————————————————-
Volem aprofitar l ́ocasió per CONVIDAR-VOS A QUE FORMEU PART DE LA DIRECTIVA DE L’AMPA, ja que les persones que fins ara han s’han fet càrrec del funcionament de l’associació, en la mesura de les
seues possibilitats, acaben la seua etapa i l’ASSOCIACIÓ ESTÀ EN RISC DE DESAPARÈIXER; per tant, si esteu interessats/es en continuar i modernitzar-la, fiqueu-vos en contacte en nosaltres a la següent adreça electrònica: ampa@iescarlessalvador.es

Descarregar nota ACÍ