Carles Salvador
Selecció de llengua inicial
Selecció de llengua
Val
En castellano

Última actualització: 23/05/2016

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS

L'IES Carles Salvador d'Aldaia a la Xarxa de Centres de Qualitat

 • Politica de Qualitat
 •  

 • Politica de Qualitat2
 • Politica de Qualitat2
 •  

 • Mapa estrategic
 • El camí cap a la Qualitat

  L'IES Carles Salvador d'Aldaia sol·licità el seu ingrés en la Xarxa de Centres de Qualitat el 5/7/05, presentant una memòria de les actuacions dutes a terme fins eixa data per a millorar la qualitat educativa del centre, junt amb un projecte d'actuació en la dita matèria per al futur.

  L'Institut Valencià de Qualitat Educativa, IVECE, aprovà la incorporació del nostre institut a la Xarxa el 18/7/05.

  Durant el primer trimestre del curs 2005-2006, es constituí l'Equip de Qualitat del centre que, amb el suport del Consell Escolar, Claustre de Professors i Equip Directiu, inicia les tasques pròpies del nivell I: anàlisi de la situació del centre, estratègies de millora, disseny de la política de qualitat, elaboració del mapa de processos, selecció d'indicadors de qualitat i procedimentació de diversos processos.

  Els treballs es duen a terme amb l'assessorament de l'IVECE i del CEFIRE de Torrent ocupant la totalitat del curs 2005-2006 de manera que, en acabar tal període, el Claustre i el Consell Escolar aproven la sol·licitud d'accés al nivell II.

  El 26/6/06 el centre rebé un Reconeixement del Conseller de Cultura, Educació i Esport “pel seu compromís en la promoció de la cultura de la qualitat i l'avanç cap a l'excel·lència i la millora del sistema educatiu valencià”.

   

  Diploma de Calidad

   

  En setembre de 2006, l'IVECE aprova l'ingrés de l'institut al nivell II de la Xarxa de Qualitat i s'inicien les tasques pròpies d'este nivell: desenvolupament i implantació del Mapa de Processos, el.laboració del Pla Estratègic y Autoavaluació.

  El 31/10/07 l'IES Carles Salvador rep el Premi de Qualitat Educativa a la Millor Planificació Estratègica, així com el Reconoixement pels treballs realitzats al Nivell II de la Xarxa de Centres de Qualitat Educativa.

   

  Premio de Calidad

   

  Reconocimiento del Nivel II

   

  El 14 de desembre de 2011, l'IES Carles Salvador rep el reconeixement de la Xarxa de Centres de Qualitat Educativa en el Nivell III, per la seua participació i compromís en la promoció de la cultura de la qualitat i l'avanç cap a l'excel·lència i la millora del sistema educatiu valencià.

   

  Reconeixement del Nivell III

   

  El 31 d'octubre de 2012, en el trascurs de les JORNADES DE MILLORA DE LA QUALITAT EDUCATIVA, al Saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació, la Consellera d'Educació Mª José Català va entregar a l'IES CARLES SALVADOR el Reconeixement a l'Excel·lència Educativa amb la Q de Bronze.

   

  Reconeixement del Nivell IV

  En el marc de la XVIII Setmana Europea de la Qualitat que s'ha dut a terme en Madrid, en la XVI Jornada Nacional de Qualitat en l'Educació 2012, organitzada per l'Institut de Tècniques Educatives de la Confederació Espanyola de Centres d' Ensenyament (ITE-CECE). El 30 de novembre de 2012 hem rebut el reconeixement a la Qualitat EFQM d'Excel·lència en Educació i formació +300

   

  Diploma EFQM +300

  En el marc de la XIX Setmana Europea de la Qualitat que s'ha dut a terme en Madrid, en la XVII Jornada Nacional de Qualitat en l'Educació 2013, organitzada per l'Institut de Tècniques Educatives de la Confederació Espanyola de Centres d' Ensenyament (ITE-CECE). El 29 de novembre de 2013 hem rebut el reconeixement a la Qualitat EFQM d'Excel·lència en Educació i Formació +400.

   

  Diploma EFQM +400