REUNIONS AMB TUTORS 2ª AVALUACIÓ

Estimades famílies:

Volem comunicar-los que el dimecres 31 de març de 2021, hi haurà com altres anys un horari especial. Les classes finalizaran a l’hora del pati. A partir de les 11:15 hores, se poden realitzar les reunions amb professorat de las asignaturas por videoconferencia MEET, disposes dels enllaços ACÍ i s’ha convidat per email a l’alumnat. Respecte al lliurament de notes de la 2ª Avaluació, els tutors els informaran en la reunió que se realitzarà els dies 30 i 31 de març. També poden consultar-les en Webfamília, En cas de necessitar una còpia en paper, passeu per Administració (de dilluns a divendres de 9:30 a 14:00h, i els dilluns o dimarts de 16:00 a 17:50 hores després de les festes de semana santa i pàsqua) o sol·licitar-ho al mail del centre 4602046@gva.es

Salutacions

NOTA INFORMATIVA