Omet al contingut

Banc de llibres

INSTRUCCIONS BANC DE lLIBReS – ies carles salvador (calendari)

Per a reunir els requisits de participació en el Banc de llibres es requereix que, en finalitzar el curs acadèmic 2019-20 es faça lliurament del LOT COMPLET dels llibres de text i material curricular proporcionats pel centre en règim de préstec.

En aquest sentit cal tindre en compte el que s’indica en l’article 10.2 de l’Ordre 26/2016:

El deterioració dels materials per mala utilització o la pèrdua d’aquests suposarà l’obligació, per part dels representants legals de l’alumne/a, de reposar el material deteriorat o extraviat”

S’han de portar els llibres en bosses, preferentment de paper. S’ha de signar un document, per això s’ha de portar un bolígraf. Cal acudir al centre amb la màscara i respectant les instruccions per a l’entrada i eixida del centre. Aquestes mesures de seguretat són comunes a totes les gestions que es realitzen en el centre.

L’alumnat que ha rebut una tauleta digital cedica pel centre ha d’entregar-la en Secretaria o Direcció del centre. La tauleta s’ha de tornar en la seua caixa original i amb la documentació que se va entregar.

L’alumant de 4t que haja de recollir orles ha de passar por vicedirecció.

D’acord amb les recomanacions sanitàries i per evitar aglomeracions, la recollida de llibres se realitzara en diferents aules i dies.

L’ALUMNAT ENTREGA ELS LLIBRES ELS DIES 14, 15 i 16 DE JUNY.

Amb el següent calendari: