Comunicat Ampa 23/09/2021

Estimats socis/es:

Com que no disposem de carnet de soci/a, podreu beneficiar-vos del descompte a la papereria CARLIN d’´Aldaia presentant el rebut de la transferència bancària de la quota de l’´AMPA tant d´aquest curs (2021-2022) com del curs passat (2020-2021).

Volem aprofitar l’ocasió per CONVIDAR-VOS A QUE FORMEU PART DE LA DIRECTIVA DE L’AMPA, ja que les persones que fins ara han s’han fet càrrec del funcionament de l’associació, en la mesura de les seues
possibilitats, acaben la seua etapa i l’ASSOCIACIÓ ESTÀ EN RISC DE DESAPARÈIXER; per tant, si esteu interessats/es en continuar i modernitzar-la, fiqueu-vos en contacte en nosaltres a la següent adreça
electrònica: ampa@iescarlessalvador.es

Podeu descarregar el comunicat ACÍ

I també l’acord amb Carlin ACÍ


JUNTA DIRECTIVA AMPA IES CARLES SALVADOR