Omet al contingut

Mobilitza’t per la Selva – recollida mòbils

El mes d’octubre passat va començar la Campanya Mobilitza’t per la Selva, un projecte coordinat entre l’equip d’Ambaixadors dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’IES Carles Salvador, i el grup de Corresponsals Juvenils de Gent Jove Aldaia, que s’ha desenvolupat en horari extraescolar, amb la implicació voluntària del grup de participants.


Després de diverses sessions d’aprofundiment en matèria de ODS i d’organització de les accions que s’anaven a desenvolupar, es va dur a terme una intensa Campanya de difusió per xarxes socials municipals, amb stories, cartelleria i entrevista a Aldaia Ràdio.

La setmana del 19 al 23 de desembre va finalitzar aquest projecte amb la recollida de mòbils i estands informatius gestionats pels propis joves, en alguns dels llocs més concorreguts d’Aldaia: poliesportiu, centres juvenils, mercat, biblioteca, Ajuntament.


Una col·laboració que ens ha permés conscienciar a la població de la importància que tenen les xicotetes accions del nostre dia a dia per a millorar l’emergència climàtica que vivim, i recollir 97 dispositius mòbils en tan sols una setmana.

Continuem amb la recollida de dispositius mòbils en els Centres Juvenils – Gent Jove i Matilde Salvador- on romandran les urnes durant alguns mesos.