Omet al contingut

Cursa Solidària 2023

Estimades famílies,

Ens posem en contacte amb vostés, des del centre IES Carles Salvador i des de Save the Children, per a convidar-los a participar en el projecte Quilòmetres de Solidaritat de Save the Children, amb l’objectiu d’implicar les famílies, vostés i els seus fills i filles, en un projecte educatiu, esportiu i solidari. Aquest projecte tindrà lloc divendres que ve 15 de desembre en el nostre centre.

La Cursa Quilòmetres de Solidaritat en aquesta XX edició tindrà com a lema: La desnutrició en la Infància. Els seus fills i filles tenen tota la informació per a compartir-la amb vostés. I també en el següent enllaç:

https://www.savethechildren.es/sites/default/files/2022-10/GuiaDidactica%202022-23%20WIP%20CAS.pdf

  • Abans de realitzar la carrera hem rebut per part de l’organització Save the Children els materials per a secundar-la: dorsals, diplomes, cartells i material didàctic.
  • Poden donar-los suport participant en la carrera i patrocinant el seu esforç, donant una quantitat de diners al seu carnet solidari. En aquesta edició, els diners recaptats anirà destinat a ajudar als xiquets i xiquetes que viuen en zones on existeix un conflicte armat, Ucraïna, Iemen, Síria…
  • Des del centre recollirem els diners i el farem arribar a Save the Children a través d’una transferència bancària rebent a canvi un diploma, un vaig rebre i una memòria del curs.

Aquesta edició contarem amb la col·laboració de l’AMPA de l’IES Carles Salvador i l’Ajuntament d’Aldaia.

Si volen més informació sobre el destí dels fons i el treball de Save the Children poden visitar el següent link: :

 http://www.savethechildren.es/centros-educativos/kilometros-de-solidaridad/como-funciona

Save the Children va arribar al món en 1919 per a defensar els drets dels xiquets, estiguen on estiguen. Lluiten per a posar fi a les situacions de pobresa, desigualtat i violència que viuen milions d’ells. Arriben on és més difícil i més urgent arribar i ho fan per a provocar canvis significatius en les seues vides, canvis duradors que els permeten una oportunitat de futur. I tot es pot aconseguir gràcies a persones i activitats com la carrera solidària.

Cada vegada som més persones reclamant un món on tots els xiquets i les xiquetes tinguen un present amb futur. El compromís de tota la nostra comunitat educativa a favor dels drets dels xiquets ens ajudarà a aconseguir-lo.

 Gràcies per endavant per la seua participació.

Podeu descarregar-vos aquest document ACÍ

Podeu veure les imatges de l’activitat realitzada el divendres 15 de desembre:

L’AMPA ha col·laborat molt en aquesta activitat aportant la veguda i fruita per als corredors i corredores en finalitzar la cursa. I també ha portat la batucada per amenitzar i animar els participants.

Enhorabona a totes i tots per la vostra aportació solidària.